Eskişehir'de korkutan patlama: Balkondan sokağa savrulup öldü, ortalık savaş alanına döndü!

Eskişehir'de bir binanın 4. katındaki dairede meydana gelen patlamada, olayın şiddetiyle balkondan sokağa savrulan 1 kişi hayatını kaybetti. Patlama sonrası daireden düşen mutfak, pencere ve beton parçaları nedeniyle sokaktaki araçlar zarar gördü. Patlama anı kameraya yansıdı.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi Osmangazi Mahallesi Kemer Sokak'taki bir apartmanın 4. katındaki dairede, henüz bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis, sağlık, arama ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Binada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

1-011.jpg

Patlamanın etkisiyle 4. katındaki evinin balkonundan sokağa savrulan Mustafa Erbay Özdil (34) hayatını kaybetti. Patlama sonucu daireden düşen mutfak, pencere ve beton parçaları nedeniyle sokak adeta savaş alanına dönerken, park halindeki 3 aracın da zarar gördüğü belirlendi.

1-012.jpg

Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, dairede ve sokakta inceleme yaptı.

Hayatını kaybeden Özdil'in cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

1-013.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN