Eve gelen seçmen kağıdı acılarını tazeledi: Tutup bana oy kağıdı verdiler, kızım nerede?

Eve gelen seçmen kağıdı acılarını tazeledi: Tutup bana oy kağıdı verdiler, kızım nerede?

Zonguldak'ta 6 yıl önce 15 yaşındayken kayıp olan kızından haber bekleyen anne Yeter Koçaklı, eve gelen seçmen kağıdıyla ikinci bir yıkım yaşadı. Anne Koçaklı, "Kızım hala kayıp. Tutmuşlar bana oy kağıdını verdiler kızımın" diyerek " Benim kızım nerede? Neden bulmuyorlar. Oy kağıdı çıkarıyorlar. Acımı tazeliyorlar. Kızımın ölüsünü ya da dirisini istiyorum" şeklinde acısını dile getirdi.

Zonguldak'ta 2017 yılında internet kafeye gidiyorum diyerek kayıp olan 15 yaşındaki Nesrin Koçaklı'dan o günden itibaren bir daha haber alınamadı. Koçaklı’nın ailesi, kayıp başvurusu yaptı. Ancak polisin yaptığı çalışmalarda Nesrin Koçaklı’ya ait herhangi bir ize ulaşılamadı.

6 yıl 4 aydır haber alınamayan Nesrin Koçaklı’nın ailesinin evine 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için seçmen kağıdı geldi. Anne Koçaklı, kızına ait seçmen kağıdını görünce üzüntü yaşadı.

6917614.jpg

Acılarının tazelendiğini söyleyen Yeter Koçaklı, “Kızım hala kayıp. Tutmuşlar bana oy kağıdını verdiler kızımın. Benim kızım nerede? Neden bulmuyorlar. Oy kağıdı çıkarıyorlar. Acımı tazeliyorlar.

'MUHTAR BUNU AL HATIRA KALSIN DİYOR, BENİM İÇİM KAN AĞLIYOR'

Kızımın ölüsünü ya da dirisini istiyorum. Oy kağıdını görünce şaşırdım. Muhtarım da dedi ki al bunu evine koy, hatıra kalsın. Benim içim kan ağlıyor. Herkesin evladı var. 7 yıldır ne ölüsü ne dirisi. Bir yerden haberini de alamadık. Ay benim kapım çalınacak, ay telefon gelecek, ay ölüsü gelecek diye hayallerle yaşıyorum. Devletim bana el atsın. Kızımı bulmayı nasip etsin bana” diye konuştu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN