Fırtına Karadeniz Sahil Yolu'na zarar verdi: Hasar gün ağarınca ortaya çıktı

Fırtına Karadeniz Sahil Yolu'na zarar verdi: Hasar gün ağarınca ortaya çıktı

Karadeniz Sahil Yolu geçtiğimiz günlerde yaşanan fırtınaya yenik düştü. Giresun'un Espiye ilçesinde etkisini gösteren fırtına nedeniyle dalgaların verdiği hasar gün ağarınca ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta sonunda beri ülke genelinde etkisini gösteren sağanak yağış ve fırtına dün akşam saatlerinde Doğu Karadeniz Bölgesi'nde etkisini yeniden gösterdi.

8168091.jpg

Giresun'un Espiye ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle denizde meydana gelen dalgalar, Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun-Ordu güzergahında hasara neden oldu. Fırtınanın etkisiyle kıyıda sahil yoluna paralel uzanan beton duvarın bir kısmı yıkıldı.

Duvarın yıkılması nedeniyle Güce Kavşağı mevkisinde kara yolunun bir kısmında çökme meydana gelirken, yoldan geçen sürücülerin ihbarıyla bölgeye Karayolları ekipleri ve trafik polisleri sevk edildi.

8168092.jpg

Tek şeritten kontrollü olarak ulaşımın sağlandığı Sahil Yolu'nda etkili fırtına kaynaklı hasarın boyutu da gün ağarınca belli oldu. Dalgaların kara yolunun önemli bir kesimine zarar verdiği görüldü. Önlem alınan yolda onarım çalışmalarına, kısa sürede başlanacağı bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN