Gebze'de gaspçı dehşeti: Anne karnındaki bebeğin canını aldı

Gebze'de gaspçı dehşeti: Anne karnındaki bebeğin canını aldı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Kurt Stadyumu bahçesinde yürüyüş yapan yabancı uyruklu kadın tanımadığı şahıs tarafından bıçaklandı. Yaralanan kadının hamile olduğu ve bebeğini kaybettiği öğrenildi.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 4 Ağustos tarihinde Alaeddin Kurt Stadyumu’nun bahçesinde meydana gelen olayda, Kunduz İ. (34) isimli yabancı uyruklu kadın, stadın bahçesinde yürüdüğü sırada hiç tanımadığı bir şahıs tarafından bıçaklanarak yaralandı. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İlk müdahalenin ardından ambulansa alınan yaralı kadın, tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri ise kadını yaralayan G.M. isimli zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Şahıs, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bebek iç kanama sebebiyle kurtarılamadı

Bıçaklanan Kunduz İ.’nin 27 haftalık hamile olduğu öğrenildi. Olayın ardından ise bebeğin iç kanama sebebiyle hayatını kaybettiği belirtildi. İfadesine başvurulan Kunduz İ., 3 kişinin kendisini takip ettiğini, kendisinden para istediklerini ve yanında para olmadığı için şahıslara bozuk para uzattığını söyledi.

Bunun üzerine şahısların kendisinden 100 lira istediğini ve veremediğini dile getiren yabancı kadın, şahsın kendisini bu yüzden bıçakladığını ve olay yerinden kaçtığını ifade etti. Hastanede tedavisi tamamlanan Kunduz İ., bugün taburcu edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN