Görevden alındığı ileri sürülmüştü: Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulselam Er görevi Osman Ercan'a devretti

Görevden alındığı ileri sürülmüştü: Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulselam Er görevi Osman Ercan'a devretti

Geçtiğimiz günlerde görevden alındığı öne sürülen Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulselam Er, bugün görevi bakanlık tarafından yerine atanan Osman Ercan’a devretti.

Yaklaşık 5 ay önce görev yaptığı Tunceli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Abdulselam Er'in geçtiğimiz günlerde görevden alındığı iddia edilmişti. Er, bugün bakanlık tarafından yerine görevlendiren Osman Ercan’a görevini devretti. Er, daha sonra kurum personeliyle vedalaştı.

GÖREVİ DEVRETTİ

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulselam Er'in aniden görevden alınması dikkat çekti. Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Twitter hesabından bugün yapılan açıklamada, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde devir teslim töreni gerçekleşti. İl Müdürümüz Er, Bakanlığımız tarafından şehrimize görevlendirilen Osman Ercan müdürümüze görevini devretti. Abdulselam Er, yeni İl Müdürümüz Osman Ercan’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak çiçek takdim etti.” denildi.

Er'in görevden alınmasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, geçtiğimiz haftalarda Ziraat Türkiye Kupası eleme turunda Eskişehir'de oynanan Eskişehirspor-1984 Muşspor karşılaşması sonrası protokol tribününde yaşanan kısa süreli gerginlik nedeniyle 'hedef' haline getirildiği iddia ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN