Güzelbahçe’de ilk iftar sofrası kuruldu

Güzelbahçe’de ilk iftar sofrası kuruldu

Güzelbahçe Belediyesi, Ramazan ayının ilk iftarını Güzelbahçe Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenleyerek vatandaşlarla aynı sofrada bir araya getirdi. Paylaşma ve dayanışmanın simgesi olan Ramazan’ın ilk gününde kurulan iftar sofrası, Güzelbahçelilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İftar programına Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay ve eşi Nermin Günay’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Güzelbahçe Belediyesi Gençlik Kulübü ve İletişim Merkezi ekipleri tarafından hazırlanan yemekler, iftar saatinden hemen önce özenle masalara servis edildi.

Ramazan’ın Bereketini Hemşehrilerimizle Paylaşıyoruz

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini belirterek, “On bir ayın sultanı Ramazan’ın ilk iftarında, kıymetli hemşehrilerimizle aynı sofranın bereketini paylaşmanın huzurunu yaşadık. Paylaşımı ve dayanışmayı güçlendirmek adına geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Onur Günay Eğitim Kampüsü Dayanışma Mutfağı’mızda büyük bir titizlikle hazırlanan yemekleri vatandaşlarımızla buluşturduk. Hemşehrilerimizin evlerinde oruç açıyormuş gibi sıcak ve samimi bir ortamda iftarlarını yapabilmesi bizim için çok kıymetli. Soframızı, muhabbetimizi ve gönlümüzü paylaşan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan ayının bereket ve dayanışma ikliminde tutulan oruçların, edilen duaların ve yapılan hayırların kabul olmasını diliyorum” dedi.

Güzelbahçe Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün Güzelbahçe Belediyesi Düğün Salonu’nda iftar yemeği düzenleyecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN