Yabancı uyruklu üniversite öğrencisinden acı haber: Ormanda ölü bulundu

Yabancı uyruklu üniversite öğrencisinden acı haber: Ormanda ölü bulundu

Düzce'de bir süredir kendisinden haber alınamayan yabancı uyruklu üniversite öğrencisi ormanda ölü bulundu. Vücudunda darp izi ya da başka bir bulguya rastlanmayan öğrencinin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzce'de Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nde öğrenim gören Suriye uyruklu bir öğrenci ormanda ölü bulundu. Genç öğrencinin cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere morga kaldırılırken ölüm sebebi henüz belirlenemedi.

ORMANDA ÖLÜ BULUNDU

Olay 17.00 sıralarında Düzce’nin Orhangazi Mahallesi’nde meydana geldi. Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi Mılad Al Mahmoud isimli öğrenciden haber alamayan arkadaşları durumu emniyet ekiplerine bildirdiler. Çevrede arama başlatan polis ekipleri Suriye uyruklu öğrenciyi ormanda ölü halde buldu.

1-011.jpg

DARP İZİNE RASTLANMADI

Vücudunda darp izi ya da başka bir bulguya rastlanmayan öğrencinin ölümüyle ilgili soruşturma başlatılırken, Mılad Al Mahmoud’un cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN