Hatay'da borç kavgası: Tartıştığı arkadaşının kulağını kopardı

Hatay'da borç kavgası: Tartıştığı arkadaşının kulağını kopardı

Hatay'ın İskenderun'da iki arkadaş arasında borç meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken E.K. arkadaşı İ.K'nin kulağını ısırarak bir parçasını kopardı. 2 arkadaş hastaneye kaldırıldı.

Hatay'da borç meselesi nedeniyle çıkan tartışmada E.K. (55), arkadaşı İ.K'nin (52) kulağını ısırarak bir parçasını kopardı. 2 arkadaş hastaneye kaldırılırken, kopan parça sağlık ekiplerine teslim edildi.

İskenderun Savaş Mahallesi 61 Sokak'taki bir evin bahçesinde İ.K. ile arkadaşı E.K. arasında borç meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüdü. Taraflar birbirine girerken, E.K. arkadaşı İ.K'nin kulağını ısırarak bir parçasını kopardı. E.K. de başından darbe aldı. İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Yaralılar ambulansa alınırken, kopan kulağın parçası sağlık ekiplerine teslim edildi. 2 arkadaş İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN