HDP'li vekilleri taşıyan araç ile taksi çarpıştı: Taksi şoförü hayatını kaybetti

HDP'li vekilleri taşıyan araç ile taksi çarpıştı: Taksi şoförü hayatını kaybetti

Ankara'da HDP milletvekillerini havaalanına götüren araç ile ticari taksi çarpıştı. Kazada taksi şoförü hayatını kaybetti. Milletvekilleri hafif yaralandı.

Ankara'da sabah saatlerinde aralarında HDP milletvekilleri Ömer Öcalan, Dersim Dağ, Nusrettin Maçin ve parti üyelerinin bulunduğu araç havaalanına giderken ticari taksi ile çarpıştı.

Kentin Milli Kütüphane kavşağında meydana gelen kazada milletvekilleri hafif yaralandı. Taksi şoförü ise yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Milletvekilleri hastanede müşahede altına alındı.

HDP tarafından yapılan yazılı açıklamada, kazaya ilişkin şu ifadeler kullanıldı:

“Bu sabah Milletvekillerimiz Ömer Öcalan, Dersim Dağ, Nusrettin Maçin ve parti üyelerimizi havaalanına götüren parti aracımız, Milli Kütüphane kavşağında ticari taksi ile çarpışmıştır. Kazada milletvekillerimiz hafif yaralamış, taksi şoförünün yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN