Helallik isteyen Erdoğan Adıyaman’da çocuklara para dağıttı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da depremin ilk günlerinde istedikleri çalışmayı yapamadıklarını belirterek ‘helallik’ istemişti. Erdoğan'ın Adıyaman'da çocuklara para dağıttığı o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da depremzede çocuklara nakit para dağıttı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Bugün beraberinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Adıyaman’a giden Erdoğan, 'depremin ilk günlerinde istedikleri çalışmaları yapamadıklarını' belirterek "helallik" istemişti. Kentteki AFAD merkezinden sonra Gölbaşı ilçesindeki konteyner bölgesine giden Erdoğan, burada da basın açıklaması düzenledi.

Konuşmasında “Dünyada, bu kadar geniş bir alanda, bu kadar çok nüfusun etkilendiği bu kadar büyük bir felakete maruz kalıp da bizim kadar hızlı toparlanabilecek bir başka ülke olmamıştır ve yoktur. Türkiye, bizim dönemimizde depremiyle, seliyle, yangınıyla, terörüyle yaşadığı tüm felaketlerin izini kısa sürede silmeyi başarmıştı” iddiasında bulunan Erdoğan, sonrasında kendisini dinlemeye gelenlerin yanına giderek bariyer arkasından çocuklara para verdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN