“Her zaman minnettarız”

“Her zaman minnettarız”

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Ramazan ayı vesilesiyle şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Başkan Ünlüce, “Biz her fırsatta sizlerle bir araya gelerek şükranlarımızı ifade etmeyi kendimize bir borç biliyoruz.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında buluştu. İftara Başkan Ünlüce’nin yanı sıra Muharip Hava Kuvveti Komutan Yardımcılığı ve Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezleri Komutanı Hv. Korgeneral İsmail Üner, Vali Yardımcısı Dr. Hasan Çiçek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Sevinç Uluçeşme, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Ekrem Dumlu, Eskişehir Müftüsü Muharrem Gül, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan Sevinç Uluçeşme, “Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce ile birlikte her zaman her konuda el ele verdik. Her fırsatta bizleri anlayan ve dinleyen Başkanımız Ayşe Ünlüce’ye teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Ekrem Dumlu da yaptığı konuşmada, şehitler ve gazilerin her zaman hatırlandığını belirterek, “Bizi bir araya getiren ve bizleri unutmayan Başkanımız Ayşe Ünlüce'ye teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Ayşe Ünlüce ise, “Ramazan ayında sizlerle aynı sofrada olmak bizim için çok değerli. 18 Mart, tarihimizde önemli bir zaferi simgeliyor. Çanakkale’de ülkemiz için destan yazıldı. Biz her fırsatta şükranlarımızı sunmak için bir araya geliyoruz. Büyük Park içindeki Şehitlik Anıtı’na bir yerleşke yapıyoruz. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Muharrem Gül, şehitler ve gaziler için dua etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN