Hırsızlar Yarımburgaz mahallesini soyup soğana çevirdi

Küçükçekmece'nin Yarımburgaz Mahallesi'nde sürekli yaşanan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Hırsızların mesken tuttuğu Yarımburgaz'da bu sefer adres bir kasap dükkanı oldu. Mahalle esnafı yetkililerden önlem alınması için çağrıda bulundu.

MERVE ŞİŞMAN I KARAR

43 yaşındaki Aykan Almak'ın işlettiği Saran Et kasap dün sabah 06.47 itibariyle kepenkleri hırsızlar tarafından kırıldı. KARAR'a konuşan işletme sahibi, "Bu mahallede düzenli olarak hırsızlık yaşanıyor" ifadelerini kullandı.

Sabah saatlerinde kasap dükkanına gelen dört hırsız ellerindeki kesici aletlerle dükkanı açmaya çalıştı. Saniye saniye kameralara yansıyan o görüntülerde iki hırsız yaklaşık 4 dakika boyunca kepenkleri indirmeye çalıştı. Düzenli olarka hırsızlıkların yaşandığını dile getiren işletme sahibi yetkililerden bölgenin güvenliğini korumalarını istedi.

saran-et.jpg

'HER YER PARÇALANMIŞTI'

Olaydan iki saat sonra dükkanını açmaya gelen Aykan Almak, yaşadığı şokun ardından polis ekiplerine haber verdi. Yaşadığı anları KARAR'a anlatan Almak, "Saat 9 gibi dükkan açıyordum, geldiğimde her yer parçalanmıştı. Kepenkler parçalanmış, tam girememişler hırsızlar içeri. Kamerada 4 dakika uğraşmışlar açmak için. Çekip gidiyorlar daha sonra. Ellerinde de eldiven görüyorum. Bunlar düzenli olarak buraları soyuyorlar. Esnaf arkadaşlarımın olduğu yerlerede girmeye çalışan hırsızlar oldu. Geçtiğimiz günlerde burada bir komşunun evi de soyuldu" şeklinde konuştu.

kepenks.jpg

'TUTANAK TUTULDU'

Olayın şokunu atlattıktan sonra emniyet ekiplerine haber veren Aykan Almak sözlerine şöyle devam etti: "Emniyeti aradım, Küçükçekmece ekipler amirliğini aradım. İlçe müdür yardımcısına videoları attım. Ondan sonra ekip gönderdiler. Hiçbir yere dokunmam gerektiği söylendi. Olay yeri inceleme ekibi tam bir saat sonra geldi. Polis memurları tutanak tuttu. Daha sonra ifade vermem için karakola gittim"

kepenkksdf.jpg

'YARIMBURGAZ'I SOYA SOYA BİTİREMEDİLER'

Daha öncede hırsızların uğrak yeri olduğundan bahseden Almak, 'Yarımburgaz'ı soya soya bitiremediler' dedi. Almak, "İkinci kez dükkanımı soymaya çalıştılar. Küçükçekmece Yarımburgaz'ı soyup soğana çevirdiler. Dükkanım şehirden biraz uzakta, cadde üzerinde. Yan tarafımızdaki yere, komşularımıza sürekli olarak hırsızlar giriyor. Bu vakalardan bıktık usandık. Sürekli aynı ekiplerin hırsızlık yaptığını düşünüyorum. Bu mahallede genelde hırsızlık oluyor. Yeter artık, yetkililer güvenliğimi, dükkanlarımızın güvenliğini sağlasın" ifadelerini kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN