Iğdır'ın Topçular Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın 6. katındaki İbrahim Topal'a ait dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede daireyi kaplayan yangın nedeniyle oluşan yoğun duman, apartmanın diğer katlarına ve merdiven boşluğuna yayıldı.
İhbar üzerine adrese itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri yönlendirildi. Dar sokakta itfaiye araçlarının geçişini ve müdahalesini engelleyen park halindeki araçlar çekici vasıtasıyla kaldırıldı.
İtfaiye ekipleri yangına söndürme araçlarının yanı sıra çevredeki binaların balkonlarını da kullanarak müdahalede bulundu.
Yangının kontrol altına alınmasının ardından bina içerisinde mahsur kalan ve dumandan etkilenen biri çocuk toplam 18 kişi ekiplerce tahliye edildi. Dumandan etkilenen vatandaşlara ilk müdahale olay yerindeki sağlık görevlilerince yapıldı.
