İmha edilen gaz bombaları bütün ilçeyi sardı

İmha edilen gaz bombaları bütün ilçeyi sardı

Diyarbakır'da polis ekipleri tarihi geçmiş gaz bombalarını Silvan-Batman yolu üzerindeki çöplükte imha etti. Rüzgarın etkisiyle ilçeye yayılan gaz bombaları vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Diyarbakır Silvan Emniyet Müdürlüğü tarihi geçmiş gaz bombaları imha etme kararı aldı. Ekipler dün yüzlerce gaz bombasını alarak Silvan-Batman yolu üzerindeki çöplüğe götürdü.

Amida Haber’den İhsan Yılmaz’ın haberine göre, geniş güvenlik önlemleri altında gaz bombaları ilçeden 6 kilometre uzaklıktaki alanda imha edildi. İmha edilen gaz bombalarının etkisi rüzgârın da etkisiyle yaklaşık yüz bin nüfuslu ilçeyi etkisi altına aldı. Gaz bombasının etkisiyle gözleri yaşaran ve ne olduğunu anlamaya çalışan vatandaşlar kapalı alanlara kaçtı.

"NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIK"

İlçede yaşayan vatandaşlardan Necip Güzel, “Dün sabah iş yerime gittim. Bir süre sonra gözlerim yanmaya başladı. Ne olduğunu anlamadım. Başta olay çıktığını düşündük. Daha sonra öğrendik ki, emniyet tarihi geçmiş gaz bombalarını imha etmiş. Rüzgâr vardı. Kötü etkilendik” dedi.

Ramazan Boğa adlı vatandaş da “Mahallede otururken boğazım yanmaya başladı. Ne olduğunu anlamadım. Çarşıya gittim aynı koku orada da vardı. Sonra öğrendik ki tarihi geçmiş gaz bombaları imha edilmiş” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN