İSKİ'den 'su kesintisi' açıklaması

İSKİ'den 'su kesintisi' açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kuruluşlardan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, İstanbul genelinde su kesintisi olacağına yönelik iddiaları yalanladı. Açıklamada, "Olağanüstü kuraklık yaşanan bu süreçte idaremiz mevcut su kaynaklarından maksimum verim almak için çalışmalar yürütmektedir. Tedbir alınmasını gerektirecek bir durum ortaya çıkması halinde ise bu tedbirler halkımızla paylaşılacaktır.” denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kuruluşlardan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, İstanbul genelinde su kesintisi olacağına yönelik iddiaları yalanladı.

Açıklamada, İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Bülent Solmaz’ın açıklamaları üzerinden İstanbul genelinde bir su kesintisi algısı yaratıldığı belirtilerek, şöyle denildi:

“Bugün bazı basın yayın organlarında, Genel Müdür Yardımcımız Bülent Solmaz’ın açıklamaları üzerinden, İstanbul’da genel bir su kesintisi olacağı algısına sebep olan haberlere yer verilmiştir.

Öncelikle ifade etmek isteriz ki, şehrimizde bir su kesintisi öngörülmemektedir. Bu durum röportaj metninin içeriğinde de açıkça ifade edilmektedir.

"TEDBİR ALINMASINI GEREKTİRECEK BİR DURUM OLURSA HALKIMIZLA PAYLAŞILACAK"

Olağanüstü kuraklık yaşanan bu süreçte idaremiz mevcut su kaynaklarından maksimum verim almak için çalışmalar yürütmektedir.

Evsel kullanım dışındaki alanlarda örneklenen kısıtlamalarla ilgili ise şu anda alınan herhangi bir karar bulunmamaktadır. Tedbir alınmasını gerektirecek bir durum ortaya çıkması halinde ise bu tedbirler halkımızla paylaşılacaktır.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN