İstanbul Teksas'a döndü: Kahvehaneye saldırıda 1 ölü, 2 yaralı

İstanbul Teksas'a döndü: Kahvehaneye saldırıda 1 ölü, 2 yaralı

Güngören’de bir grup kahvehaneye rastgele ateş açtı. Kahvehanedekilerin de karşılık vermesiyle silahlı çatışma çıktı. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Polis ekipleri saldırganlardan birini kaçarken yakaladı. Olay yerinde inceleme çalışmaları sürüyor.

Güngören’de bir grup kahvehaneye silahlı saldırıda bulundu. Kahvehanedekilerin de karşılık vermesi sonucu çatışma çıktı. Çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre, kahvehaneye gelen bir grup silahla rastgele ataş etti. O sırada kahvehanede bulunan kişiler de karşılık verince silahlı çatışma çıktı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri saldırganlardan birini kaçarken kıskıvrak yakaladı.

Polis ekiplerinin olay yerinde çalışması devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN