İstanbul'da akşamüstü şaşırtan olay: Hava kararmadı güneş doğdu

İstanbul'da akşamüstü şaşırtan olay: Hava kararmadı güneş doğdu

İstanbul'da sıcak ve güneşli bir günün ardından akşam saatlerinde beklenmedik bir şekilde gök gürledi ve sağanak yağış başladı. Bir vatandaşın kamerasına yansıyan görüntüde saatin 19.40 olduğunu ve güneşin doğmasıyla aydınlandığı belirtildi. Görüntü, sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul'da sıcak ve güneşli bir günün ardından akşam saatlerinde beklenmedik bir şekilde gök gürültülü sağanak yağış başladı.

Bir vatandaşın kamerasına yansıyan görüntü, sosyal medyada gündem oldu. Saatin 19.40 olduğunu söyleyen vatandaş, havanın aydınlandığını belirterek "Allah'ım sen bizi affet" ifadelerini kullandı.

Videoda vatandaş "Saat 19.40. Bu saatlerde normalde her yer kapkaranlık olur. Şu an güneş doğdu. Tövbe bismillah. Allah'ım sen bizi affeyle ya Rabbim. Böyle bir şey yok. Bir anda karanlıktı. Şu tarafta güneş doğdu tekrardan." ifadelerini kullandı.

Bazı ilçelerde de gökkuşağı görüldü. Meteoroloji yağışlı havanın hafta boyunca yer yer devam edeceğini belirtti.

6798260.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN