Bir kadın cinayeti daha: Pusu kurup katletti

Bir kadın cinayeti daha: Pusu kurup katletti

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul Üsküdar'da, Hasret Dalkoparan isimli kadın, Ozan Dum tarafından katledildi. 18 suç kaydı bulunan zanlı, kullandığı ruhsatsız tabancayla birlikte yakalandı.

Olay, geçen cuma günü Ümraniye'de Adem Yavuz Mahallesi'nde meydana geldi. Ağabeyinin evinde kalan Hasret Dalkoparan, markete gittiği sırada Ozan Dum tarafından ateşli silahla katledildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, Hasret Dalkoparan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kadının cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından Çekmeköy Alemdağ Mezarlığı'na defnedildi.

18 SUÇ KAYDI VARMIŞ

18 suç kaydı bulunan zanlı Ozan Dum ise kullandığı ruhsatsız tabancayla birlikte Çekmeköy’de yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı, Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'NE ZAMANA KADAR KADINLAR BÖYLE KATLEDİLECEK?'

Katledilen Hasret Dalkoparan'ın babası Derya Dalkoparan, zanlının kızını daha önce de tehdit ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Ben bu şahsın annesi ve babasından da şikAyetçiyim. Daha önceden kızımı tehdit ettiğini de biliyorlardı. Nitekim bu şekilde de oldu. Şimdi ben buradan adalete sesleniyorum. Ne zamana kadar kadınlar böyle katledilecek? En son evimizin önünde pusuya yatıp kızımı vurdu. Damadım iyi bir insan değildi. Ben annesine babasına defalarca söyledim. Sonuç ortada, çok üzüntülüyüm. Canımız çok kötü bir şekilde yanıyor. Bu caninin idamını istiyorum, çifte cinayet gerçekleştirdi. Benim kızım hamileydi."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN