İstanbullular o güne hazır olsun! En soğuk gün için tarih verildi: "Kar tutar mı" sorusuna cevap geldi...

İstanbullular o güne hazır olsun! En soğuk gün için tarih verildi: "Kar tutar mı" sorusuna cevap geldi...

İstanbul'da peş peşe duyurulan kar haberinin ardından kritik tarih verildi. Tüm İstanbul halkı o güne hazırlığını yapsın. En soğuk gün için tarih verildi. Kar yağışı başlayan Mega Kentte "kar tutar mı?" sorusuna cevap geldi. İşte o tarih...

İstanbul'da yılın ilk kar yağışı başladı. Kar yağışıyla birlikte sıcaklık 10 derecenin üzerinde düşüş gösterirken, en soğuk gün için tarih verildi. Merakla beklenen "Kar tutar mı?" sorusuna cevap geldi.

YILIN İLK KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası etkisini İstanbul'da gösteriyor. Kısa bir süre önce Mega Kentin birçok bölgesinde kar yağışlarına ait görüntüler paylaşıldı. Milyonların beklediği kar yağışının yanı sıra Kerem Ökten, son paylaşımında kritik tarihi verdi. En soğuk günü işaret eden Ökten, "Kar tutar mı?" sorusuna cevap verdi.

ebtqjllzrn4.jpg

O TARİHE HAZIRLIĞINIZI YAPIN

İstanbul'da geçtiğimiz gün hava sıcaklığı 14.7 derece ölçülürken bugün itibariyle 3.1 derecelere kadar düşüş gösterdi. Bir gecede 10 dereceden fazla düşüş gösteren İstanbul'da kar taneleri havalarda süzülüyor.

Yılın ilk kar yağışına dair görüntüler gelmeye devam ederken Kerem Ökten en soğuk gün için tarih verdi. Cuma akşamı itibariyle İstanbul, Cumartesi gününü de kapsayarak en soğuk gününü yaşacak. Milyonların merak ettiği "kar tutar mı?" sorusuna ise Kerem Ökten, "O arada yağan kar, yere yapışır..." ifadesi cevap niteliğinde oldu.

O İLÇE BEMBEYAZ OLDU

İstanbul'da başlayan kar yağışının en etkili olduğu yerlerden birisi de Beylikdüzü oldu. Bölgeden gelen görüntülere göre, Beylikdüzü bembeyaz oldu. İşte kar yağışı sonrası Beylikdüzü'nün son hali;

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN