İznik'in tarihi surlarında ceset bulundu

İznik'in tarihi surlarında ceset bulundu

Bursa’nın İznik ilçesinde, dün gece 30 yaşında bir erkeğin tarihi surlarda cesedi bulundu. Şüpheli ölümle ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Bursa'nın İznik ilçesinde, sahil yolunda bulunan tarihi senato sarayı mevkinde meydana gelen olay, dün gece 23.30'da meydana geldi. Bir ihbarı değerlendiren emniyet güçleri surlarda Yenişehir nüfusuna kayıtlı Faruk Kartalmış (30) ‘a ait ceset buldu.

Olay yerine çok sayıda sağlık emniyet ve sağlık görevlisi sevk edildi. Genç adamın cansız bedeni savcılığın incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cesedi bulunan Faruk Kartalmış’ın hırsızlık suçlarından çok sayıda sabıkası olduğu öğrenilirken emniyet olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN