Kadın cinayetleri bitmiyor! Eşini yol ortasında katletti

Kadın cinayetleri bitmiyor! Eşini yol ortasında katletti

Bursa'da bir şahıs ile eşi arasında yol kenarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kadın bulunduğu arabadan inerek hızla koşmaya başladı. Eşinin peşinden koşan adam, elindeki bıçakla eşini 3 yerinden bıçakladı. Koca gözaltına alınırken hastaneye kaldırılan kadın kurtarılamadı. 'Pişmanım' diyen adama çevredekiler "Pişman olacaktın neden yaptın" diye tepki gösterdi.

Bursa'da bir kadın eşi tarafından katledildi. Olay, saat 16.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Mudanya Yolu Caddesi Balat Girişi yakınlarında meydana geldi. Aracıyla Mudanya yönünden Bursa şehir merkezi istikametine giden H.K. (55), aralarında problem olduğu belirtilen eşi Leyla K. (45) ile otomobilde ilerlerken tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonrası araçtan inen Leyla K., hızla koşmaya başladı. H.K. da bıçakla araçtan inerek yol kenarında yakaladığı eşini 3 yerinden bıçakladı.

7647719.jpg

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin müdahalesiyle polis tarafından etkisiz hale getirilen koca gözaltına alındı. Eşi Leyla K. ise tedavi için kaldırıldığı Bursa Şehir Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

7647689.jpg

"PİŞMAN OLACAKTIN NEDEN YAPTIN?"

H.K. pişmanlığını dile getirirken, bölgedeki görgü tanıkları, "Pişman olacaktın neden yaptın" diye tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN