Kahramanmaraş’ta istinat duvarı yıkıldı; 8 araç hasarlı

Kahramanmaraş’ta istinat duvarı yıkıldı; 8 araç hasarlı

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta kuvvetli yağış nedeniyle bir sitenin istinat duvarı çöktü. Kayaların altında kalan 8 araç hasar gördü. Olay yerine gelen ekipler çalışmaların ardından araçları kurtardı.

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta Onikişubat ilçesinde kuvvetli yağış nedeniyle bir sitenin istinat duvarı çöktü. Kayaların altında kalarak hasar gören 8 araç ekiplerin çalışmalarının ardından kurtarıldı.

3 bloklu sitenin orta blokunun istinat duvarı, yağmur nedeniyle büyük bir gürültüyle ön bloktaki binanın bahçesine yıkıldı. O sırada park halinde bulunan araçlar kayaların altında kalırken, ev taşımak için gelen nakliyecilerin de araçları hasar gördü. Üst tarafta bulunan bir otomobil de aşağıya düştü. Olayda toplam 8 araç hasar görürken, ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonrası araçlar kurtarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN