Kapınızı sıkı sıkı kilitleyin! Sessiz istila Gaziantep ve Kilis'ten sonra İstanbul'a sıçradı

Gaziantep ve Kilis'te bol bol görülen sessiz istila şimdi de İstanbul'da görüldü. Uzman isimlerden sık sık yapılan kapılarınızı kilitleyin uyarısının nedeni ortaya çıktı. İşte kapılarınızı kilitlemeniz gerektiğini anlatan o görüntüler...

BURAK ÖZTOPRAK

Uzmanlar tarafından sık sık "Kapılarınızı kilitleyin" uyarısının nedeni belli oldu. İstanbul'dan paylaşılan görüntüler sosyal medyada viral oldu. Kilis ve Gaziantep illerinde yaygın olan sessiz istila başladı.

İSTANBUL'DA SESSİZ İSTİLA

Sosyal medyada influencer olarak bilinen Sekan Tanyıldızı'nın o paylaşımı dikkat çekti. Paylaşımında, "Kapılarınızı kilitli tutun!" ifadeleriyle uyaran Tanyıldızı, sessiz istilayı paylaştı. Gaziantep ve Kilis yerel basınında sıkça görülen bir vaka olduğunu söyleyen Tanyıldızı, hırsız kadın profilleri konusunda İstanbul'u uyardı.

İstanbul'da da görülen hırsız kadın profilleri ardında görüntüleri paylaştı. Apartmana giriş yapan kadın hırsızlar kilitli olmayan kapıları açmak için uğraştıklarını ifade etti. Evinizde bulunan değerli eşyaları korumak için kapıları kilitlemeden çıkmayın.

APARTMAN SAKİNLERİNE UYARI

Kapıyı açmaya çalışan kadın hırsızlar evin güvenlik kamerasına görüntüleri yansıdı. Özellikli olan güvenlik kamerasında uzaktan ses ile iletişim olduğunu belirten Tanyıldızı, "Bisikletlerinize, motorunuza, apartman içinde ayakkabınıza sahip çıkın." uyarısı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN