Karina Deniz Kültürü Merkezi renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak

Karina Deniz Kültürü Merkezi renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak

Çanakkale Belediyesi Karina Deniz Kültürü Merkezi ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, ÇASEM ve ESAM işbirliği ile organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamındaki çalıştay ve sergiler, kentlilerimiz ile buluşacak.

29 Nisan 2023 Cumartesi günü Karina Deniz Kültürü Merkezinde gerçekleşecek etkinlikler kapsamında saat 13.00’te “Boğazın Balıkları” Çömlekçi Tornası Çalıştayı, saat 13.00’te “Denizin Getirdikleri” Sırüstü Seramik Boyama Çalıştayı, 11.00-17.00 saatleri arasında “Çanakkale’den İzler” Kazı Resim Çalıştayı ile saat 17.00’den itibaren 15 Mayıs 2023 tarihine kadar açık kalacak olan Çanakkale’den İzler Karma Resim Sergisinin açılışı gerçekleşecek.

Etkinliklere çocuk ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm kentlilerimiz davetlidir.

Karina Deniz Kültürü Merkezi – Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi No: 322 (Belediyespor Açık Havuz Karşısı) Çanakkale / Merkez

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN