Karşı şeride geçen otomobil, kamyonetle çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Karşı şeride geçen otomobil, kamyonetle çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Tokat'ta karşı şeride geçen otomobil kamyonetle çarpıştı. Kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Feci kaza, saat 19.30 sıralarında Tokat- Turhal Karayolu üzerinde bulunan Söngüt köyü yakınlarındaki havalimanı kavşağında meydana geldi. Tokat’tan Turhal ilçesine doğru seyir halinde olan Selahattin Çağlar (28) yönetimindeki 60 ADH 605 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu karşı şeride geçerek Tokat yönüne seyir halindeki Murat Çınar'ın (37) kullandığı 60 KD 868 plakalı kamyonetle çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

6540538.jpg

Otomobil sürücüsü Selahattin Çağlar kaza yerinde, otomobilde bulunan Mehmet Çağlar (30) ise kaldırıldığı Tokat Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Murat Çınar, Mustafa Arduç (28) ve Merve Arduç (27) ile otomobildeki Muhlis Çağlar (58), yaralı olarak kentteki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma polis tarafından sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN