Kars'ta yarın okullar var mı? Kars'ta kar tatili

Kars'ta yarın okullar var mı? Kars'ta kar tatili

Kars'ta yaşayan vatandaşlarımız okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Yoğun kar yağışının yaşandığı Kars'ta yarın okullar tatil mi? İşte bilmeniz gerekenler...

Kars'ta yaşayan öğrenciler 'Yarın okullar tatil mi?' sorusunun cevabını merak ediyor. Yoğun kar yağışının yaşandığı Kars'ta vatandaşlar bir yerden bir yere giderken zorluk yaşıyor.

KARS'TA YARIN OKULLAR TATİL

Kars’ta yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi. Ayrıca kamuda çalışan hamile ve engelli personel de idari izinli sayılacak. Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz geneli ve ilçelerimizde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle eğitim-öğretime 14 Ocak Cuma günü (1) gün süreyle ara verilmiştir” denildi.

Açıklamada, “Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul ve engelliler ile hamile personelimiz de idari izinli sayılacaktır" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN