Kayıp olarak aranan işçiyi öldürüp ormanda gömmüşler

Kayıp olarak aranan işçiyi öldürüp ormanda gömmüşler

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 8 gündür kayıp olarak aranan fabrikada işçisinin cesedi, ormanda toprağa gömülü bulundu.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kayıp olarak aranan Murat Yüzüak’ın (48) ormanda gömülmüş cansız bedeni bulundu. Bir fabrikada işçi olan Yüzüak’ın borç meselesi nedeniyle öldürüldüğü belirlenirken, R.G. ve M.A. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı.

Gebze’de bir fabrikada işçi olarak çalışan Murat Yüzüak’ın 5 Ocak’ta evden çıktıktan sonra geri dönmedi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, eşinin ihbarı üzerine Yüzüak’ın bulunması için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında Yüzüak’ın en son görüştüğü belirlenen R.G. ve M.A. gözaltına alındı. Şüphelilerin sorgusunda Murat Yüzüak’ın borçlu olduğu R.G. tarafından öldürüldüğü ve ilçedeki ormanlık alanda toprağa gömüldüğü ortaya çıktı.

Murat Y'nin cenazesi, incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN