Kazdağları’nda orman yangını

Kazdağları’nda orman yangını

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Kazdağları’nın eteklerine yıldırım düşmesi sonucu orman yangın çıktı. Örtü yangını olarak gerçekleştiği öğrenilen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Kazdağları’nda eteklerinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangınına ekiplerin müdahale etmesinin ardından söndürüldü. Yangında 1 dönüm çamlık alanın zarar gördüğü belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Edremit Orman İşletme Müdürlüğü, Altınoluk Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında Doyran Mahallesi sınırlarında Kazdağları eteklerinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangınına 2 helikopter, 2 uçak ile 13 dakika içinde müdahale edildi.

Yangına 3 arazöz, 1 su ikmal aracı ile soğutma ve söndürme çalışmalarına geçildi. Yangında yaklaşık 1 dönüm çamlık alan zarar gördü. Yangının örtü yangını olarak gerçekleştiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN