Kınalıada-Bostancı vapurunda korku dolu anlar! Dengesini kaybedip bir anda suya düştü...

İstanbul'da çekilen ve sosyal medyada dikkat çeken görüntülerde, Kınalıada-Bostancı seferini yapan vapurdan bir kişi denize düştü. Dengesini kaybederek suya düşen şahıs yolcular tarafından atılan cam simidi ve halatlar ile kurtarılırken o anlar ise vapurdaki vatandaşların kameralarına yansıdı.

İstanbul'da Kınalıada-Bostancı seferini yapan vapurda bir kişi dengesini kaybederek denize düştü. O görüntüler ise sosyal medyada dikkat çekti.

Kınalıada-Bostancı seferini yapan vapurdaki bir kişi, dengesini kaybederek denize düştü. Denize düşen kişiyi ise daha sonrasında fark eden yolcular, suya düşen kişiyi kurtarmak için seferber oldu. Denize düşen şahıs, yolcular ve gemi çalışanları tarafından denize atılan can simidi ve halatla kurtarıldı. Heyecanlı geçen kurtarmanın ardından vapura çıkartılan şahıs ısıtılırken önceden verilen ihbarlar sayesinde de, sağlık ekipleri suya düşen kişiyi vapurun durağında karşıladı.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERALARINA YANSIDI

Denize düşen vatandaşı karada karşılayan sağlık ekipleri, ilk müdahalelerini yapmalarının ardından dengesini kaybeden şahsı hastaneye kaldırdı. Yaşanan o korku dolu anlar vapurdaki yolcuların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde denize düşen şahsın denize atılan can simidi ve halata tutunarak kurtarıldığı görülüyor.