Kınık’ta 5 mahalleyi birbirine bağlayan yollar yenilendi

Kınık’ta 5 mahalleyi birbirine bağlayan yollar yenilendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kınık’taki beş mahallenin ulaşım yollarında yürüttüğü sathi kaplama çalışmalarını tamamladı. Toplam 12,5 kilometrelik yol yenilenerek kırsal mahalleler arasındaki ulaşım daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki çalışmaların yanı sıra kırsal mahalleler arasındaki ulaşımı güçlendirmek için yatırımlarını sürdürüyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından Kınık’ta beş mahallenin ulaşım yollarında sathi kaplama çalışması gerçekleştirildi. Kınıklıların talepleri doğrultusunda planlanan çalışmalarla, özellikle kış aylarında ulaşımı zorlaştıran ve zamanla yıpranan yollar yenilendi.

Toplam 12,5 kilometrelik yol yatırımı

Çalışmalar kapsamında Taştepe ile Çaltı mahalleleri arasındaki 3 bin 780 metrelik, Bağalan Mahallesi’ndeki bin 500 metrelik, Karatekeli Mahallesi’ndeki 5 bin 200 metrelik ve Yaylaköy Mahallesi’ndeki 2 bin metrelik ulaşım yolları sathi kaplama yöntemiyle yenilendi. Toplam 12,5 kilometrelik yolun yenilenmesiyle uzun yıllardır kullanılan ve yıpranan mahalleler arası ulaşım yolları daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN