Kiracı ev sahibine hayatının şokunu yaşattı: Kapılar bitmiş, bu nasıl ev?

Kiracı ev sahibine hayatının şokunu yaşattı: Kapılar bitmiş, bu nasıl ev?

İstanbul'da yaşayan Nihat Arslan Sakarya'daki evini altı ay önce bir çifte kiraya verdi. Kiracılar eve girerken bir depozito ve bir kira bedeli dışında ödeme yapmayınca Nihat Arslan kiralık evine geldi. Eve gelince büyük bir şok yaşayan ev sahibi adam ve karısı evin adeta çöp eve dönüştüğünü ve içerisinin kedilerle dolu olduğu o anları kayıt altına alarak kiracılarından şikayetçi oldu.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan evini altı ay önce kiracıya verdiğini belirten ve İstanbul’da yaşayan ev sahibi Nihat Arslan, kiracısının altı aydır kira vermemesi üzerine evine gitti. Eve giren ev sahibi ve eşi, karşılaştığı manzara karşısında şok yaşadı.

Nihat Arslan, “S.Ö. isimli şahsa evimizi kiraladık. S.Ö. ve eşi U.Ö., eve girerken bir depozito ve bir de kira aldık. O günden itibaren 6 aydır kira vermiyorlar. Evimizden kira alamadığımız gibi bir de evi çöp eve çevirmişler.

FATURALARI DA ÖDEMEMİŞLER

Ev leş içerisinde, her yer yıkık dökük. Faturalar birikmiş ve evin elektriğini, suyunu da kesmişler. Evde pislik içerisinde yaşıyorlar. Evden çıkmalarını istiyoruz. Hukuki süreci başlattık. Bu kişilere kimse ev vermesin, dikkatli olsunlar” diye konuştu.

'BU NASIL BİR EV?'

Nihat Arslan’ın eşi de evin halini cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerde, “Şu eve bak, evin haline bak. Kedilere bak, eve bak eve. Kapılar bitmiş, bu ne hal Allah’ım. Bu nasıl bir ev? O kadın gelsin buraya. Sinirden yemin ederim elim, ayağım tutmuyor. Sinirden telefonu tutamıyorum. Bunlar burada nasıl yaşadı? Evin içi kedi dolu” ifadeleri de dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN