Kırşehir Belediyesi, Kent Park'ta temizlik ve peyzaj çalışması yaptı

Kırşehir Belediyesi, Kent Park'ta temizlik ve peyzaj çalışması yaptı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz Kent Park’ta temizlik, peyzaj ve dere temizlik işlemlerini aralıksız sürdürüyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, Ramazan Bayramı öncesi Mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarının ardından, Kent Park’ta da temizlik, peyzaj ve dere temizlik işlemlerini gerçekleştirdi.

Ramazan Bayramı öncesi Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarının ardından Kent Park’ta, çim biçimi, gül budama, çapalama ve peyzaj çalışması ile birlikte dere temizliğini de gerçekleştirdi.

“Kırşehir Belediyesi olarak ilimiz sınırları içerisinde bulunan mezarlıklara Arife günü ve Ramazan Bayramı’nda yapılacak ziyaretler öncesinde bakım ve temizlik çalışmalarını aralıksız devam ettiriyoruz" diyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

"Periyodik olarak yaptığımız çalışmalara Ramazan Bayram öncesinde de hız veren ekiplerimiz, hemşehrilerimizin mezarlık ziyaretlerini hijyenik ve temiz şartlarda gerçekleştirmesi için titizlikle çalışmalarını sürdürüyorlar.

Öte yandan Kent Park’taki yeşil alalarımızın düzenli olarak bakımını ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz şehrimizin muhtelif yerlerindeki parklarımızda da bakım çalışmalarını sürdürüyorlar.

Amacımız Kırşehirli hemşehrilermizin temiz, sağlıklı ve doğal güzellikleriyle korunan bir şehirde nefes almalarını sağlamaktır.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN