Kuduz nedeniyle hayatını kaybeden çocuk son yolculuğuna uğurlandı

Kuduz nedeniyle hayatını kaybeden çocuk son yolculuğuna uğurlandı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde sokak köpeklerinin ısırması sonucu kuduz teşhisi konulan ve Ankara'daki hastanede 19 gün süren tedavinin ardından hayatını kaybeden M.E. köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kuduz nedeniyle hayatını kaybeden çocuk gözyaşları içinde toprağa verildi. Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Göldüzü köyünde yaşayan 12 yaşındaki M.E., başıboş köpek tarafından ısırıldı. Durumu ailesinden gizleyen çocuk, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

Kuduz olduğu tespit edilen Erçetin, tedavi için Ankara’ya gönderildi. Ankara Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi’nde kuduz tanısıyla tedavi gören 12 yaşındaki çocuk tüm müdahalelere rağmen dün hayatını kaybetti.

AİLE FENALIK GEÇİRDİ

Vefat eden çocuğun cenazesi sabah uçakla Muş’a oradan karayolu ile memleketi Adilcevaz’ın Göldüzü köyüne getirildi. M.E. cenazesi ilk olarak evine getirilirken burada ailesi ve yakınları fenalık geçirdi. Daha sonra köy mezarlığına götürülen çocuğun cenazesi kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Cenaze törenine katılan Erçetin’in annesi ve yakınları fenalık geçirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN