’La Casa Da Bi Domatiz’’ oyunu izleyiciyle buluştu

’La Casa Da Bi Domatiz’’ oyunu izleyiciyle buluştu

Kumluca Belediye Tiyatrosunun “La Casa Da Bir Domatiz” adlı oyunu sahne aldı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde oynanan, izleyicilerden tam not alan oyunu Başta Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve eşi Nurgül Köleoğlu olmak üzere çok sayıda Kumlucalı izledi.

Oyun, ‘’La Casa De Papel’’ isimli ünlü diziden esinlenilerek Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca’nın domateslerini çalmaya çalışan bir grup hırsızın maceralarından kesitler sundu. Kıymetli Kumluca Domatesi yetiştirilirken yaşanan zorluklara da dikkat çeken oyun izleyiciden tam not aldı.

Kumluca Eğitim Vakfı ve Kumluca Kent Konseyi tarafından organize edilen “La Casa Da Bir Domatiz” oyunu tıklım tıklım dolu olan salonda 5 sahne 50 dakika sürdü.

Kumluca Gençlik Merkezi Drama Kursu atölye sorumlusu Uğur Duran yazan, yöneten ve oyuncu olarak tiyatroda yer aldı. 11 Kişilik belediye çalışanı amatör oyuncu kadrosu izleyenleri kahkahaya boğdu.

Oyun sonrası Konuşma yapan Kumluca Eğitim Vakfı, Kumluca Kent Konseyi ve Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ‘’Bugün burada ortak akılla organize edilen hepimizin birlik beraberlik içerisinde demokratik bir ortamda Kumluca’mızı yönetmek için yapılan bir etkinlikte bir araya geldik. Etkinliklerimiz devam edecek. Kumluca Belediye Tiyatrosu çok büyük emekleriyle bugün bu oyunu sergiledi. Kendilerine sizlerin adına teşekkür ediyor çiçeklerini takdim ediyorum’’ dedi.

Oyuncuları tek tek tebrik ederek onlara çiçek takdim eden Başkan Köleoğlu oyuncularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN