Lastiği değiştirmek için indi hayatını kaybetti

Lastiği değiştirmek için indi hayatını kaybetti

Bolu'da aracının lastiği patlayan sürücü ve araçta bulunan bir kişi lastik değiştirmek için indiği sırada, kamyon çarptı. Bir kişinin hayatını kaybettiği olayda iki kişi de ağır yaralandı.

Bolu'da saat 23.00 sıralarında TEM Otoyolu Yeniçağa mevkiinde hayrete düşüren bir olay meydana geldi. İsrafil Kenar yönetimindeki aracın sağ arka lastiği patladı. Araçta bulunan sürücü ile yolcuErtuğrul Kenar patlayan lastiği değiştirmek için aşağıya indi. Bu sırada Ayhan Kenas yönetimindeki meyve yüklü kamyonet, İsrafil Kenar ve Ertuğrul Kenar'a çarptı.

Kazada İsrafil Kenar olay yerinde yaşamını yitirirken, Ertuğrul Kenar ise ağır yaralandı. Kaza sırasında araçta bulunan Seçil Kenar ise hafif yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kazada hayatını kaybeden İsrafil Kenar’ın cesedi ise, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN