Ligin 10. haftasında Düzce Voleybol: 0 Bozüyük Bld. Eğitim Spor: 3

Ligin 10. haftasında Düzce Voleybol: 0  Bozüyük Bld. Eğitim Spor: 3

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı; Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginin 10. haftasında Düzce Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelerek maçı 3-0 kazanmayı başardı.

Düzce Bahçeşehir Kapalı Spor Salonu’nda oynanan ve Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımının üstün oyunu ile sona eren maçta “Bizim Kızlar” 1. seti (25-9), 2. seti, (25-8) ve 3. seti (25-4)’lik skorla alarak maçı 3-0 kazandı. Her iki takımın teknik ekipleri ile voleybol severlerin takip ettiği maçta Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı beğeniyle izlendi. Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde Bozüyük’ü başarıyla temsil eden “Bizim Kızlar” ligin 11. haftasında Bilecik Belediyesi Voleybol Takımı’na ev sahipliği yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN