Mehdiyim diyerek çırılçıplak sokağa çıktı! Çoluk çocuk var demeden anadan doğma caddelerde mürit aradı

Mehdiyim diyerek çırılçıplak sokağa çıktı! Çoluk çocuk var demeden anadan doğma caddelerde mürit aradı

Bugün Kayseri'nin en işlek caddelerinden birinde akıl almaz bir olay yaşandı. Güpegündüz çırılçıplak sokağa çıkan adam, 'Ben mehdiyim size ihtiyacım var' diyerek etrafta gezdi. İşte, görenleri hayrete düşüren o anlar...

Kayseri'de güpegündüz çıplak bir şekilde sokağa çıkan adam mehdi olduğunu söyleyerek etrafta gezdi. Sokaktakiler ve çevredeki esnafın defalarca uyardığı adam ise kimseyi takmadı. Kamerayla kayıt altına alınan o anlar sosyal medyada gündem oldu.

kayseride-mehdiyim-diyerek-ciplak-dolasan-adam-2.jpg

"BU SİZE SON ÇAĞRIM"

Anadan doğma caddelerde gezerek mürit arayan adam, "Ben mehdiyim, ben Allah'ın kulu ve elçisiyim. Bu size son çağrım. Benim sizlere de ihtiyacım var. Beni engellemek isteyenler olacak. Ben Kayseri Yahyalı Yenice mahallesindenim. Ben mehdiyim, bu size son çağrımdır. Allah'ın rızası için peşime düşüp gelin. Size mehdi olduğumu ilan ediyorum. Allah'a inanıyorsanız düşün peşime! Benim hiçbir şey umurumda değil...' diyerek dolaştı.

kayseride-mehdiyim-diyerek-ciplak-gezen-adam.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN