Meteoroloji'den Kars'a şiddetli yağmur uyarısı

Meteoroloji'den Kars'a şiddetli yağmur uyarısı

Kars için Meteoroloji'den şiddetli yağmur uyarısı geldi. Bölgede beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Valilik, vatandaşları olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaya çağırıyor. Hava sıcaklığı gündüz 24 derece, gece ise 11 derece olacak.

Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü, Kars'ta şiddetli yağmur uyarısı yaptı. Bugün bölge genelinde yükseklerde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Valilik, vatandaşları ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı. Hava sıcaklığı ise mevsim normallerinde seyredecek, gündüz 24 derece, gece ise 11 derece olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN