MHP'li isimden yerel gazeteye tehdit: Nefes bile aldırmayız

MHP'li isimden yerel gazeteye tehdit: Nefes bile aldırmayız

MHP'den milletvekili adayı olarak gösterilen Semih Işıkver, MHP'nin oyunun anketlerde düşük çıkmasına sinirlenip, anket sonuçlarını yayımlayan yerel gazeteye tehditlerde bulundu. Işıkver, “Ülkücü hareketin kedisini köpeğini, bitini piresini size ezdirmeyiz. Adam olun. Size bu şehirde nefes bile aldırmayız" ifadelerini kullanarak tehditlerde bulundu.

MHP Elazığ Milletvekili Adayı olarak gösterilen Semih Işıkver, Elazığ'ın yerel gazetelerinden biri olan Güçlü Haber'in yayımlamış olduğu seçim anketleri sebebiyle gazete çalışanlarına yönelik tehditler savurdu. MHP'nin oyunun düşük çıktığı seçim anketlerine sinirlenen Işıkver, "Bu şehri sizin başınıza yıkarız" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından konu ile ilgili olarak bir açıklama yayımlayan Işıkver, “Ülkücü hareketin kedisini köpeğini, bitini piresini size ezdirmeyiz. Adam olun. Size bu şehirde nefes bile aldırmayız" ifadelerini kullanarak tehditlerde bulundu.

11111-dr63.webp11111-dr63.webp

'DOSYALAR SAVCILIKTA'

Gazetenin internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver ve arkadaşlarının sosyal medya hesabında yapmış olduğu iftiralar, tehditler ve hakaretler ekran görüntüsü alınarak ve tek tek isimleri açıklanarak, bu şahısların dosyaları savcılık ve emniyet güçlerine teslim edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN