MHP'li vekilin panik anları kameraya yansıdı

Kahramanmaraş’taki depremlerden sonra bu akşam Hatay’da 3 dakika arayla 6.4 ve 5.8’lik depremler meydana geldi. MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, BengüTürk TV canlı yayınında depreme yakalandı. Kaşıkçı'nın koşarak uzaklaştığı anlar kameralara yansıdı.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremler sonrasında Hatay’da bu akşam 6,4 ve 5,8'lik deprem meydana geldi. AFAD, 6.4 büyüklüğündeki depremin merkez üssünü Defne, 5.8 büyüklüğündeki depremin merkez üssünü ise Samandağ ilçesi olarak açıkladı.

Hatay'da bulunan MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, depreme BengüTürk TV'nin canlı yayınında yakalandı. Deprem ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaşıkçı ve yayın ekibinin bölgeden koşarak uzaklaştığı anlar kameralara yansıdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN