Muğla'da feci kaza: Yolcu midibüsü ile kamyonet çarpıştı

Muğla'da feci kaza: Yolcu midibüsü ile kamyonet çarpıştı

Muğla'da meydana gelen feci kazada yolcu midibüsü kamyonet ile çarpıştı. Kazada 22 kişi yaralandı.

Feci kaza, Menteşe'nin Yerkesik Mahallesi'nde meydana geldi. Akbük istikametinden Yerkesik'e seyir halindeki Necmettin Çetin idaresindeki 48 EB 293 plakalı kamyonet, Kerimoğlu Türküsü Evi mevkinde karşı yönden gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi denetiminde çalışan Bilal Urhan yönetimindeki 48 BB 0069 plakalı yolcu midibüsü ile kafa kafaya çarpıştı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

5870932.jpg

İtfaiye ekipleri, kamyonetin içinde sıkışan sürücüsü Necmettin Çetin ve yanındaki yolcu Mehmet Üldür'ü sıkıştıkları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kamyonetten çıkarılan sürücü Çetin ile yolcu Üldür ve midibüsündeki yaralılar, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN