Muğla'daki yangın kontrol altına alındı

Yaz mevsiminin gelmesiyle ormanlık alanlarda çıkan yangın sayısı da yükseldi. Muğla'nın Ortaca ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale etti. Olay yerine kara ve hava araçlarıyla itfaiye ekiplerinin sevk edilmesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. sevk edildi.

Türkiye'nin birçok noktasından orman yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Son alınan tedbirlerle birlikte orman yangınları yapılan müdahaleler sonucunda kısa sürede söndürülüyor. Bir yangın da Muğla'nın Ortaca ilçesinde meydana geldi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Eskiköy Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye, Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı kara ve hava araçlarıyla itfaiye ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Saat 11.30 sıralarında çıkan orman yangınına Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 9 helikopter ve 6 uçak ile havadan, 25 arazöz, 2 dozer ve 207 personelle karadan müdahale edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri de söndürme çalışmalarına destek verdi. Yangın, 14.30 sıralarında kontrol altına alındı. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangınla ilgili Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

7335635.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN