Muhtar adayından 'Fakirin değil, zenginin yanındayım' pankartı

Muhtar adayından 'Fakirin değil, zenginin yanındayım' pankartı

Giresun’un Görele ilçesinde Zafer Fison isimli muhtar adayının hazırladığı "Maaş için muhtar adayıyım. Fakirin değil, zenginin yanındayım" yazılı pankart dikkat çekti. Fison, pankartı ihtiyacı olana vaatler verip seçimi kazanınca unutanlara gönderme için yaptığını belirterek "Bunu anlayanlar amacımın gerçekten fakirin değil, zenginin yanında olmayacağımı bilir" ifadelerini kullandı.

Giresun’un Görele ilçesine bağlı Taşlık köyü muhtarlığına aday olan 43 yaşındaki Zafer Fison astığı pankart, vatandaşlar tarafından ilgi odağı oldu.

jg.jpg

Köyde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan 3 çocuk babası Fison’un astığı pankarttaki "Maaş için muhtar adayıyım. Fakirin değil, zenginin yanındayım" yazısı vatandaşların ilgisini çekti.

'İRONİ YAPTIM'

Pankartın aslında bir ironiden ibaret olduğunu ifade eden Fison, “Bugüne kadar hangi siyasetçi olursa olsun, kuru vaatlerle garibana, ihtiyacı olana vaatler veriyor sonra ise seçimi kazanınca bütün vaatlerini unutuyor. Amacı muhtar maaşı olmadığını söyleyenler de sadece maaşını alıp hizmeti unutuyor. Ben de sadece fakirin, fukaranın umudunu siyasete alet etmek isteyenlere karşı bir gönderme yapmak istedim. Bunu anlayanlar amacımın gerçekten fakirin değil, zenginin yanında olmayacağımı bilir. Ben aday olacakların fakire fukaraya umut verip hayal kırıklığına uğratmaları için bir ironi yaptım” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN