Nemrut'ta piknik yapan gençlere ayı sürprizi: Can havliyle kaçtılar

Nemrut'ta piknik yapan gençlere ayı sürprizi: Can havliyle kaçtılar

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Krater Gölü'ne piknik yapmaya giden gençlerin sofrasını ayılar bastı. Gençler kendilerine doğru gelen ayıları görünce can havliyle araçlarına koştu.

Geçtiğimiz günlerde Nemrut'ta krater gölünün kenarında piknik yapmak isteyen bir grup genç masalarını kurdu. Yiyeceklerin kokusunu alan ayılar, gençlerin etrafında gezinmeye başladı. Daha sonra da masaya yanaşan ayıları gören gençler araçlarının içine ve bagajına girerek ayıların saldırısından korunmaya çalıştı. O anlar da saniye saniye cep telefonları ile kayda alındı. Bölgede uzun yıllardır gözlem yapan Dr. Öğretim Üyesi Cihan Önen, bölgenin vahşi hayvanların alanı olduğunu, burada piknik yapmak veya konaklamanın doğru olmadığını söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN