Nesli koruma altındaki su samuru Munzur Çayı'nda görüntülendi

Nesli koruma altındaki su samuru Munzur Çayı'nda görüntülendi

Tunceli'deki Munzur Çayı'nda koruma altındaki su samuru dalarken görüldü. Munzur Çayı'na dalan su samuru vatandaşın kamerasına yansıdı.

Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği (IUCN) tarafından nesli tükenmek üzere olan hayvanlar kategorisinde yer alan su samuru, Tunceli’de avladığı balıkla Munzur Çayı’na dalarken Veli Arslan isimli vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

2-004.jpg

Munzur Çayı kıyısında bulunduğu esnada su samurunu fark ettiğini belirten Arslan, ’’Bir süre kıyıda bekledikten sonra yakaladığı balığı alıp çaya daldı ve gözden kayboldu. Ben de o anları cep telefonu kameramla kayıt altına aldım. Koruma altında ve özel bir tür olduğunu biliyorum. Görüntülemiş olmaktan mutlu oldum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN