Öğretmenler gününde öğretmenine canlı tavuk hediye eden öğrencinin videosu viral oldu

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle öğretmenlerine hediyeler götüren öğrenciler, öğretmenlerine doğal gıda ürünü hediye etme seçiminde bulundu. Öğrencilerden biri ise öğretmenine kümesinden getirdiği canlı tavuğu hediye etti. O anlar ise sosyal medyada viral oldu.

Öğretmenine canlı tavuk hediye eden öğrencinin videosu sosyal medyada viral oldu.

Batman'da merkeze bağlı Çevrimova köyünde 6 derslikli, 105 öğrencisi bulunan Çevrimova İlkokulu öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerine tandır ekmeği, yoğurt, süt, peynir gibi gıda ürünlerinin yanı sıra kümesten getirdikleri tavuk, saksıda çiçek ve patikleri hediye etti.

"DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİME ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

İlkokul öğretmeni Ayşenur Doğan, meslektaşlarının Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, öğrencilerinin evlerinde hazırladıkları yöresel ürünleri, annelerinin yaptığı el emeği eşyaları hediye olarak getirdiklerini söyledi. Doğan, "Patikler, tavuklar, yumurtalar, yoğurt ve süt getirdiler. Bunlar bizim için çok güzel hediyeler. Kıymetli velilerime ve değerli öğrencilerime çok teşekkür ederim." dedi.

TAVUK VİDEOSU VİRAL OLDU

Batman'da Öğretmeni Doğan'a canlı tavuk hediye eden öğrencinin videosu ise sosyal medyayı kırıp geçirdi ve video binlerce kez tıklandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir