Önce takip etti sonra harekete geçti: Hırsız, küçük kızın elindeki ekmek parasını çaldı

Sultangazi'de hırsız, ekmek almak için elindeki 50 TL ile oturduğu sokaktaki fırına yürüyen 10-11 yaşlarındaki kız çocuğunu takip etti. Küçük kızın arkasından yaklaşan hırsız, hızlıca çocuğun elindeki parayı çalarak kaçtı. Olay aynı iş yerinin güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Akılalmaz olay İstanbul'un Sultangazi ilçesi Uğur Mumcu Mahallesinde meydana geldi. Evinden ekmek almak için yola çıkan 10-11 yaşlarındaki kız çocuğu fırına yürürken sırt çantalı hırsız küçük kızı takip etti. Ardından harekete geçen hırsız çocuğun elindeki 50 TL'yi hızlıca alarak olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

sultangazi-hirsiz.jpg

'ÇOK KORKMUŞ, YANIMIZA AĞLAYARAK GELDİ'

Olay sonrasında yaşananları anlatan fırıncı Hasan Tilkici, "Ben kızın elinden para alındığını duydum, geldi yanımıza ağlayarak. Babasını çağırdık olayı anlattık. Uzun boylu bir çocuk vardı dedik. Kızın elinde 50 lira varmış. Arka sokaklara doğru da kaçmış, uzun boylu bir çocuk. Çok korkmuş, olay sonrasında ağladı. Bizim fırına ekmek almaya geliyordu. 10-11 yaşında bir kız çocuğu, ailesini çağırdık, ağabeyi ve babası geldi, teslim ettik kızımızı." diye konuştu.