Ordu’da otomobil uçurumdan kumsala düştü: 4 yaralı

Ordu’da otomobil uçurumdan kumsala düştü: 4 yaralı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bir araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denize uçtu. Kızlarının içinde bulunduğu aracın denize düştüğünü gören anne de 10 metre yükseklikten aşağı atladı. Kazada can kaybı yaşanmazken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde Çamsan Park Otel'e düğüne gelen aile yolu şaşırdıktan sonra aracı mezarlığın kenarındaki yola park etti.

Üç kızıyla birlikte düğüne giden annenin park eden araçtan inmesi sonrası araç rampada içinde 3 kadınla birlikte hareket etmeye başladı. Rampada hızlanan araç bir anda 10 metrelik yükseklikten denize düştü.

Bu sırada kızlarının içinde bulunduğu aracın deniz kenarına düştüğünü gören anne de 10 metre yükseklikten aşağı atladı.

Kaza sonrası araçtaki 2 kadın çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarılırken araçta sıkışan 1 kadın ise sağlık ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarıldı.

Deniz kenarına düşen aracın peşinden 10 metrelik yükseklikten atlayan anne de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kazada can kaybı yaşanmazken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN