Ramazan ayında ekmek 1 TL olacak! Büyükşehir Belediye Başkanı müjdeyi verdi: O ilimiz en ucuz ekmeği yiyecek

Ramazan ayında ekmek 1 TL olacak! Büyükşehir Belediye Başkanı müjdeyi verdi: O ilimiz en ucuz ekmeği yiyecek

O ilde yaşayanlara müjde! Ramazan ayında ekmek fiyatlarını düşünmeyeceksiniz! Büyükşehir Belediye Başkanı müjdeyi verdi, Ramazan ayında ekmek 1 TL olacak! Bu habere en çok ekmek fiyatlarına yetişemeyenler sevinecek! O ilimiz en ucuz ekmeği yiyecek...

Mersin Tarsus'ta, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre, Ramazan ayında ekmek fiyatları 1 TL olacak. Başkan Bozdoğan, Tarsus'u hak ettiği seviyeye taşıma hedefi doğrultusunda çeşitli adımlar atmaya devam ettiklerini belirtti.

“TÜRKİYE'NİN EN UCUZU EKMEĞİ”

İstanbul'da ekmeğe 'gecikmeli' zam! Ülke genelinde fiyat sabitleniyor - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Başkan Bozdoğan, atık su bedeli ve ekmek fiyatları konusuna değinerek “Bu konuda da ısrarla mecliste hep söyledim. Türkiye’nin en pahalı suyunu içen Tarsus, bundan sonra en ucuz suyunu içecek dedim ve atık su bedeli Tarsus’ta alınmadı. Türkiye’de alınmayan tek yer Tarsus Belediyesi. Atık bedelinin alınmaması vatandaşın 350 milyon TL’sinin cebinde kalması demek. Ekmek fabrikamız açılıyor. Aylık 110 bin tane ekmek diğer fabrikayla birlikte toplam 150 bin tane ekmek üretilecek. Ekmek fiyatımız 220 gram 4 buçuk lira. Türkiye'nin en ucuzu ekmeği. Allah izin verirse yine Ramazan ayında 1 TL olacak.” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN