Resmi Gazete'de yayımlandı: Balıkesir'de iki ayrı doğal sit alanını 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi

Resmi Gazete'de yayımlandı: Balıkesir'de iki ayrı doğal sit alanını 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi

Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Küçükköy Mevkii Doğal Sit Alanı ile Küçükköy-Sarımsaklı Mevkii Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde iki ayrı doğal sit alanının "kesin korunacak hassas alan", Kocaeli'nin Derince ilçesine bağlı Deniz mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanın riskli alan ilan edilmesi kararlaştırıldı.

ESİN KORUNACAK HASSAS ALAN OLARAK TESCİLLENDİ

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde bulunan Küçükköy Mevkii Doğal Sit Alanı ile Küçükköy-Sarımsaklı Mevkii Doğal Sit Alanı'nın koruma statüsünün yeniden değerlendirilmesi sonucunda sınır ve koordinatları belirlenen alan kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

RİSKLİ ALAN İLAN EDİLDİ

Kocaeli'nin Derince ilçesi Deniz mahallesi sınırları içerisinde kroki ile sınır ve koordinatları gösterilen alanın riskli alan ilan edilmesi kararlaştırıldı. Söz konusu karar 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN